De zomer komt eraan. Velen van ons zijn dus verbaasd over hoe de pers moet worden gepompt en ons lichaam op orde moet worden gebracht. De winter is voorbij en het is tijd om aan jezelf te werken zoals het hoort, zodat het tegen het begin van het strandseizoen niet beschamend zou zijn om je shirt uit te doen. Er zijn maar weinig jongens die het regime blijven volgen en trainen. Daarom hoopt overtollig vet zich op, nestelt zich op de zijkanten en buik, wat duidelijk niet ten goede komt aan de figuur. Natuurlijk zijn er mensen die niet om dergelijke kleinigheden geven, maar je komt niet in de gelederen van deze jongens en de wens om een ​​strandster te worden is heel natuurlijk, maar hiervoor zul je hard moeten werken.
Je training moet gericht zijn op het versterken van het hele lichaam, maar aangezien we het hebben over een strandfiguur, zullen we vandaag speciale aandacht besteden aan de buikspieren. Blokjes op de buik, als een kers op een taart: zonder hen ziet een sterk lichaam er goed uit, maar niet esthetisch. We hebben de meest effectieve oefeningen geselecteerd die je zullen helpen de perfecte buikspieren op te pompen waar je trots op zult zijn. Onthoud dat je met isolerende oefeningen alleen niet het maximale effect zult bereiken. Zorg er dus voor dat u het uitgebreid doet, vergeet niet om andere spiergroepen te pompen.

1. Bovenste ab krul om wasbord abs te bouwen

Reik in zittende positie met uw rechterhand naar uw linkerbeen, bevries en blijf gedurende 30 seconden in deze positie. Bereik dan je rechtervoet met je linkerhand en blijf ook gedurende 30 seconden in deze positie. Probeer elke keer de tijd te verlengen van 30 seconden naar één minuut: hoe langer u in deze positie bent, hoe groter het effect dat u kunt bereiken.

2. Platte buikoefening voor slappe buik

Op het eerste gezicht een simpele oefening, die je aan het einde van de aanpak goed laat zweten. U moet uw buik zo strak mogelijk naar binnen trekken, zodat het voelt alsof uw navel de ruggengraat raakt. Om dit te doen, haal diep adem, adem dan uit en trek in je buik. Houd je buikspieren 30 seconden in deze positie en probeer bij elke set 5 seconden toe te voegen om het meest effectieve resultaat te bereiken.

3. De plank – een van de beste oefeningen voor het tekenen van buikspieren

Een van de meest effectieve oefeningen die niet alleen de buikspieren pompt, maar het hele lichaam. Neem een ​​positie zodat het hoofd, de rug en het bekken zich op hetzelfde niveau bevinden als bij push-ups. Alleen in dit geval vertrouw je op je onderarmen en niet op de palm van je hand. Span je buik aan en laat je heupen niet zakken. Probeer eerst de balk 30 seconden vast te houden en verleng vervolgens de tijd tot een minuut of langer.

4. Lagere buikspieroefening: been omhoog

Deze oefening combineert de twee bovenstaande. Terwijl u statische beenverhogingen doet, verzamelt u zich in uw maag. Maar deze keer moet je jezelf niet gedurende 30 seconden in deze positie houden. Voer het zo ver mogelijk en zonder fanatisme uit.

5. V sit-ups voor een sixpack

Trek je buik in, steek je handen omhoog zodat ze de letter “V” vormen; leg je benen op dezelfde manier zodat ze een “V” vormen. Probeer 30 seconden in deze positie te staan ​​- dan kun je de tijd verlengen.

6. Bovenbuikoefeningen: V-ups en beenverhogingen

Trek je buik in, steek je handen omhoog zodat ze de letter “V” vormen; leg je benen op dezelfde manier zodat ze een “V” vormen. Til vervolgens je been boven de grond en probeer 30 seconden in deze positie te staan. Verhoog geleidelijk de tijd elke week.

Extra tips om u te helpen uw buikspieren te pompen:

1. Doe cardio-oefeningen zo vaak mogelijk – idealiter 5 keer per week. Zorg ervoor dat je rent.
2. Drink veel water.
3. Elimineer gefrituurd voedsel
4. Eet zo min mogelijk suiker
5. Eet veel groenten
6. Eet veel eiwitten
7. Pomp je hele lichaam, niet alleen je buikspieren
8. Let op je houding

Written by