Online winkel – cassiestover.com

De tops die door moderne atleten worden bereikt, lijken misschien ongelooflijk voor atleten die een halve eeuw geleden hebben opgetreden. Indrukwekkende spiermassa, ideale vormen, ongelooflijke kracht – dit alles wordt gegeven in een moeilijke strijd met ijzer en in de eerste plaats met jezelf. Maar elk organisme heeft zijn eigen limiet, vastgelegd door de natuur, alleen door te overwinnen, kun je ongekende hoogten bereiken. Anabole steroïden, die zowel een professionele atleet als een amateur-beginner vandaag kunnen kopen, helpen bij deze moeilijke strijd met genetica en fysiologie.

Tegenwoordig bevat de groep anabole steroïden stoffen die op dezelfde manier werken als testosteron en dihydrotestosteron – hormonen die worden geproduceerd door de klieren van het mannelijk lichaam. Deze medicijnen verhogen de snelheid van eiwitsynthese, wat snelle spierhypertrofie veroorzaakt. Dankzij deze opmerkelijke eigenschap, “anabolisme” genoemd, zijn steroïden zo populair geworden bij bodybuilding.

De meeste anabole steroïden komen uit de geneeskunde in de sport. Geslachtshormonen werden voor het eerst geïsoleerd aan het einde van de 19e eeuw en al halverwege de jaren 30 van de 20e eeuw begonnen ze kunstmatig te worden gesynthetiseerd. Het eerste gebruik van steroïden is niet voor behandeling, maar om betere sportresultaten te behalen, geregistreerd in 1938. Tegenwoordig is de productie van sportsteroïden een goed ontwikkelde wereldwijde industrie die honderden soorten medicijnen produceert voor verschillende doeleinden.

Anabolen “werken” niet zoals peptidehormonen. Na binnenkomst in het menselijk lichaam verspreiden steroïde moleculen zich met bloed door het hele lichaam en werken ze samen met de cellen van spierweefsel, de hersenen en de endocriene klieren. Activering van androgeenreceptoren van cellen leidt ertoe dat stimulerende signalen alle delen van de cel binnenkomen en de intensieve synthese van verschillende nucleïnezuren en de intensieve vorming van eiwitmoleculen worden gestimuleerd.

In de eenvoudigste woorden is het effect van deze medicijnen als volgt:

Verhoogde snelheid van eiwitsynthese; Sneller herstel na inspanning; Neutralisatie van katabole hormonen zoals cortisol; Verminderde productie van vetcellen ten gunste van spierontwikkeling; De versnelling van het metabolisme en als gevolg daarvan de snelle afbraak van vetweefsel.

Maak onderscheid tussen de anabole en androgene effecten van het nemen van steroïden. Het anabole effect is een intensieve set spiermassa (5-8 kg per maand), uithoudingsvermogen, kracht, verbetering van de bloedcirculatie, versterking van botten, gewrichten en ligamenten, waardoor het vetpercentage in het lichaam wordt verlaagd. Al deze verschijnselen zijn zeker positief. Het androgene effect van steroïden is nauwelijks positief te noemen, omdat het onder meer masculinisatie en virilisatie bij vrouwen, atrofie van de testikels en prostaat en haargroei op het lichaam omvat. Het is met het androgene effect van steroïden dat het optreden van bijwerkingen wordt geassocieerd, waarmee ze tegenwoordig effectief vechten met medicijnen voor postcyclustherapie.

Ik zou willen verduidelijken dat het gebruik van steroïde medicijnen geen garantie is voor een snelle transformatie in een antieke atleet. Bodybuilding, powerlifting, gewichtheffen, ondanks een belangrijke doorbraak in de farmacologie, blijven nog steeds disciplines waarin de hoofdrol wordt gespeeld door zware systematische training, goede voeding en regime. En medicijnen kunnen alleen helpen om snel het beoogde doel te bereiken.