Als je niet naar de sportschool kunt gaan, komen thuistrainingen te hulp, waarbij dumbbells waardevolle bondgenoten worden. Je lichaam doet pijn en heeft belasting nodig, je spieren willen pompen, dus het is tijd om je goed aan te spannen! Dergelijke oefeningen zullen helpen om oefeningen voor alle spiergroepen te doen en je lichaam zelfs thuis te ontwikkelen. De juiste aanpak, toewijding en kennis van hoe u het goed doet, houdt niet alleen uw lichaam in goede conditie, maar stelt u ook in staat het nog meer te ontwikkelen! Voor jou hebben we 8 oefeningen voorbereid die je lichaam ten volle zullen pompen!

1. Halterpers op de vloer: juiste vorm

Ga op de grond liggen en strek je armen (met halters) omhoog zodat de handpalmen naar elkaar gericht zijn. Leg je handen neer en als de triceps de vloer raken, bevries je een seconde en knijp je de dumbbells weer in. Het is noodzakelijk om 3 sets van 10 herhalingen te doen, tussen de sets moet een pauze zo kort mogelijk zijn, dus laat het lichaam niet afkoelen. Wil je de beste versie van jezelf worden?

2. Halterborsttraining – halterrij

Neem een ​​positie voor een deadlift, buig je benen namelijk tot een niveau tot de romp evenwijdig is aan de vloer en trek de halter naar de riem. Zonder de positie van de romp en benen te veranderen, laat je je handen zakken en breng je ze terug. Deze oefening moet 3 keer worden herhaald, elk met 15 herhalingen. Het wordt niet aanbevolen om een ​​pauze erg groot te maken. Man, we kunnen al zien dat de mouwen van het shirt duidelijk voor je trillen!

3. Halteroefeningen – halterkrullen

Ga op de grond liggen en buig je benen zodat je een hoek van 90 graden krijgt. Neem een ​​lichte halter en plaats deze tegenover je borst, en begin dan het lichaam naar je benen te tillen zodat je borst zo dicht mogelijk bij je knieën komt. Het moet gedaan worden 2 sets van 10 torso verhogingen. Neem een ​​korte pauze tussen de sets. Met zulke buikspieren is het geen schande om een ​​strandwandeling te maken, dus geef de training niet op!

4. Halter-tricepsoefeningen – liggende halterrij

Neem de dumbbells in beide handen en neem de positie voor push-ups in, steunend op de handvatten van de dumbbells. Breng vervolgens het lichaamsgewicht over naar een van de handen en trek de tweede naar de riem. Breng de hand, die de hunkering naar de riem heeft gemaakt, naar de vloer en trek met de andere hand de tractie aan. Doe drie sets van 10 keer en ga door naar de volgende oefening. Ja, de oefening is niet de meest favoriete, maar wel noodzakelijk.

5. Schouderoefening voor mannelijke spiergroei

Ga op een stoel zitten, bij voorkeur voor een spiegel, om de juistheid van de oefening te controleren, til de halters op zodat uw handen in de bocht 90 graden vormen. Steek vervolgens uw handen op en breng ze terug naar hun oorspronkelijke positie, vergrendelend in positie 90 graden. Doe 3 sets van 15 keer en begin met de volgende oefening. Nou, je kunt bijna concurreren met de lokale koning van het strand.

6. Dumbbell squat voor training van de halterbenen

Idealiter zou een kettlebell voor deze oefening geschikt zijn, maar we zullen tevreden zijn met wat we hebben. Houd de halter net boven borsthoogte, plaats je voeten op schouderbreedte uit elkaar en zorg ervoor dat de sokken 30 graden naar de zijkanten kijken. Ga dan zitten zodat het heupbassin parallel aan de vloer valt en weer recht wordt. Een nog meer hatelijke oefening die niet van het trainingsschema kan worden uitgesloten.

Hummer -krul voor grote biceps

Sta rechtop en neem halters in beide handen. Steek vervolgens op zijn beurt uw hand naar uw borst en laat hem helemaal zakken, zodat hij recht wordt. Doe drie sets van 14 keer om je handen goed te pompen.

Written by